kolmapäev, 29. juuni 2011

Korraga läks kiireks siblimiseks

Mõtlesime siin Miinaga, et ei tea kas EE ka mingi aeg liigutama hakkab. Et peaks vist uurima, millal neil plaan tegutsema hakata. Esmaspäeval saatsin neile kirja ja õhtul tuli kõne ehitajalt, et neljapäeval hakkavad nad tööga pihta. Arvatavasti järgmine nädal hakkavad vist kaevama kraavi. Esialgu on neil vaja maha märkida kaabli asukoht ja siis võsa maha vaja võtta. Eks siis näis kui kiiresti nad siis jõuavad töö ära teha.
Siis otsustasin, et ostan ära selle haagisekonksu autole, sest see tiirutamine läheb juba nii palju maksma, et see on juba üle poole konksu hinnast. Selle peaks saama ka enne 16 juulit alla saama.
Täna siis korraga tuli kõne kaevu kaevajalt. Ta ka nüüd kaevaks kaevu sellel nädalal ära. Uurisin Andruse käest ja toetusega on kõik korras. Helistasin siis kaevu kaevajale ja ütlesin, et võib sellele asjale käigu sisse anda küll. Ta vaatas ka ise üle, et kas see koht kus vitsamees kaevu koha määras on ok ja ta ütles, et on küll. Aga ta oli ka nõus, et ikka nii sügavat kaevu küll vaja pole. Ta arvas, et seal võib tulla nii 6m sügavune kaev.
Kui nüüd kõik läheb hästi ja ma konksu autole alla saan siis lähen 16 juuli Jaanale ja Tarmole külla ning viin ka treileri krundile ära. Selleks ajaks on võib olla ka siis kaev valmis ja elektri ühenduskilp ka valmis. Eks siis näis kuidas asjad edenevad. Ei tea kuidas siis kõik korraga üehele ajale sattus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar