teisipäev, 28. veebruar 2012

Enne ja nüüd I - Sissesõit

Mõtlesin sellel lumisel ja tuisusel õhtal, et teen siis teoks mõtte kõrvuada pilte endisest olukorrast ja mis siis nüüd on. See mõte on juba tükk aega meeles mõlkunud.

Selline nägi siis välja sissesõidu tee alguses see kraavi koht, mis oli muutunud mülkaks. Mõlemal pool teed vohas aga võsa, siin seal oli ka mõni üksik korralik puu.
Siin siis pilt ligemalt sellest mülkast
Pilt sellest vanast piirikivist. Siin on ka näha kuidas kraav on kinni vajunud aja jooksul. Need kolm pilti on tehtud 2010 aasta aprilli lõpu poole. Selle aasta jaanuaris me ka selle krundi ostsime.
See pilt on tehtud 2010 aasta juuli kuu viimasel päeval. Siis oli veel alles kõik see võsa ja tagapool olevat vahtra salu ja maja kohta pole peaaegu üldse näha.
Teine pilt siis veel sellest sissesõiduteest. Mülgas on täiesti ära kuivanud ja kilpjalad koos võsaga vohavad mõlemal pool teed. See pilt on tehtud augusti alguses, natuke enne seda kui krundile saabus kopp.
Siin pilt pärast seda kui kopp oli teinud päev läbi tööd. Aeg oli siis augusti algus 2010. Drenaazitoru on veel siin liivapadjaga katmata. Päev sai enne otsa ja järgmise päeva hommikul asi tehti lõpuni.
Pilt sellest endisest mülkast ligemalt.
See pilt on tehtud juba nädala jagu hiljem kui ka see liivapadi on tehtud.
Liivapadi ligemalt. Paremal on natuke näha ka seda piirikivi, mis enne mudas istus.
See pilt on tehtud juba aastal 2011 juuli teises pooles. EE on juba kaabli maase pannud ja selle jaoks ka on võsa tee veeres maha võetud. Pilt on tehtud krundi poolt.
Siin samal ajal tehtud pilt teiselt poolt. Nõõd on juba palju rohkem näha ka tahapoole.
See pilt on tehtud juba oktoobri kuu keskel. EE on jõudnud ka posid panna.
Siin siis veel üks pilt võsast sissesõidu tee servas. Tegelikult on siin juba ka vahepeal tehtud "harvendust"
Pilt tee pealt vasakule poole tehtud. Samuti oktoobri kuu keskel tehtud.
Siin tehtud pilt samast kohast, aga juba novembri keskel, pärast seda kui Ülo on kõvasti puhastust teinud.
Veel üks pilt sellest kohast. Vasakul on näha ka kuivenduskraavi. See on ka mingil ajal vaja sügavamaks teha, et siis kevadised veed pääseks liikuma.
Sellega siis pildi seeria sissesõidu teest on otsas. Eks siis selle aasta kevadel saab teha juba uusi pilte ja ma olen kindel, et siis on sellest juba palju ilusamad vaated ka.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar