kolmapäev, 30. mai 2012

Catawbiense Grandiflorum II

Mai alguses sai Atanasest ka veel üks Grandiflorum muretsetud. Olid teised seal ilusad suured ja soodsa hinnaga. Kuna see esimene on Pärnal natuke niru, siis ongi hea kui neid on seal topelt.
Rõdu peal olev Grandiflorum hakkas ka vaikselt see nädal õisi avama. Eks siis järgmine nädal näeb, mis teine seal Pärnal teeb.

Vaade pealt
Vaade küljelt
Pilt siis õitest ka. Tegelikult on need suhteliselt sarnased Blutopia omadega. Grandiflorumil on need ikka heledamad ja pruuni täpid on ka heledamad ning harvemad


6 juuni


12 juuni see rodod õitses täies hiilguses. Uued võrsed on ka ilusad rohelised ja pikad.



4 kommentaari:

  1. Ta on ilus.Sel aastal mul ei õitse,eelmine aasta küll.Eks minu taim on ka väiksem.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ilus on küll. Kui veel suur põõsas neid õisi täis on, siis peaks ikka väigade ilus olema. Grandiflorum pidi olema ka suht kindel valik ja peaaegu iga aasta õitsema.

      Kustuta
  2. Jah, ilusat asja peab iga päev ja ikka mitme külje pealt pildistama. Ja ka siis ei saa veel küllalt:) Aga ta on tõepoolest väga ilus ja imetlemist väärt.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Selle pildistamisega ongi nii, et pidevalt peab erinevatel aegadel tegema pilte. Värvid onju erineva ilmaga erinevad. Aga eks meil tegelikult fotikas on ka ajale jalgu jäänud. Samas ei ole praegu ka seda üleliigset raha, et uut osta. Eks tulevikus saab Pärnal veel neid pilte teha nii, et vähe pole. Seal ruumi ka rohkem. Praegu kuusk ka ees ja vahel suskas mulle oma okkad kanni. Kuuse okkad ju teravad ja võtavad läbi riide ka. Kuusk tuleb ka vist sügisel Pärnale deporteerida. Kuigi talvel on teda koos lambikestega päris ilus seal rõdul kaeda.

      Kustuta